Преди няколко дни Танаси Кокинакис даде повод на феновете да спекулират

...
Преди няколко дни Танаси Кокинакис даде повод на феновете да спекулират
Коментари Харесай

Изглежда като най-милото момиче на света: Кокинакис хвърли око на Рибакина

Преди няколко дни Танаси Кокинакис даде мотив на почитателите да спекулират за вероятно негово въодушевление по Елена Рибакина, публикувайки любопитен коментар по неин адрес в социалните мрежи.

В неделя казахстанската представителка подвигна своята дебютна купа на равнище WTA 1000 в Индиън Уелс, надделявайки над Арина Сабаленка във финалната борба. По всичко наподобява, че австралиецът е наблюдавал онлайн церемонията по награждаването, защото в същия миг, в който Елена получи трофея си, той показа в формалния си профил в Twitter, че " Рибакина наподобява като най-милото момиче на света ". 

Осъзнал по какъв начин би могъл да бъде интерпретиран неговият коментар, някогашният №69 побърза да посочи, че тук не става въпрос за опит за флирт, само че тези му думи като че ли не са съумели да накарат неговия сътрудник и съотечественик Макс Пърсел да му повярва, откакто експертът на двойки отвърна: " Напротив, тъкмо това е ".

Понастоящем не е известно нито за Рибакина, нито за Кокинакис да имат човек до себе си, като до този миг родената в Русия тенисистка не е коментирала споделеното от миналогодишния първенец на Аустрелиън Оупън в двойковата конкуренция.

Rybakina looks like the nicest girl ever
— Thanasi Kokkinakis (@TKokkinakis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР